CONVOCATÒRIA I RECULL DE PREMSA: SEDiMENTS

Dia: Dijous, 26 d’abril 2018

Hora: 10.30 h.

Lloc: Seu de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de 

l’Ebre, a Deltebre.

La Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre i la Campanya pels Sediments us convoquen a una roda de premsa prèvia a l’acte de presentació i cine-debat amb el documental “SEDiMENTS” que se celebrarà el proper dijous, 26 d’abril, a la seu de la Comunitat de Regants de Deltebre.
La presentació del documental començarà a les 11:30h amb una taula on participaran representants de la Comunitat de Regants, Campanya pels Sediments, Agència Catalana de l'Aigua, Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, IDECE, UNED i Fundació Privada Duran Martí. Aquesta taula de presentació també serà oberta als mitjans. Posteriorment, se projectarà lo documental i finalment hi haurà un debat obert a periodistes i públic en general però l'enregistrament del qual estarà restringit al rodatge del documental (el debat integrarà la part final del documental “SEDiMENTS”).
Aquest documental és un treball de més de tres anys des que va ser presentada la Campanya pels Sediments. “SEDiMENTS” aborda la importància de la gestió de la terra per al bon estat de la Conca de l'Ebre, del seu Delta, de les platges i dels embassaments. També tracta exemples de casos on s'han reparat i es fan funcionar les comportes de fons de les preses, com a Barassona, a la Conca de l'Ebre i hi participen diferents especialistes internacionals. Lo documental és un dispositiu que mos permet trobar-mos i avançar en lo debat sobre polítiques en matèria de sediments. Realitzat conjuntament entre Josep Juan i Noelia Domenech, rIVER Movies i Barnavisuals. I dedicat al poeta i activista Jon Gras (La Ràpita, 1984-2015) co-fundador de la Campanya pels Sediments.
Esperem comptar amb la vostra assistència.

SALUTACIONS CORDIALS

Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre

Campanya pels Sediments


RECULL DE PREMSA on reclamem normatives sobre sediments a nivell de Catalunya, Espanya i UE. En aquest sentit ens cal la implicació d'experts en gestió de sediments, dret ambiental i normes comunitàries per fer una proposta de normativa.


Comentarios